Lucrări de renovare @ World Class America House

Data postării: 2018-11-27

Dragă membru,

Ne dorim ca experiența ta la World Class să atingă întotdeauna cele mai înalte standarde în ceea ce privește confortul, performanța, excelența serviciilor și dedicarea echipelor noastre de specialiști în health & fitness. Prin urmare, ne străduim constant să modernizăm și să îmbunătățim serviciile oferite, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență de fitness și sănătate.  

Și pentru că feedbackul tău este important pentru noi, dorim să te informăm că, așa cum ți-ai dorit, am demarat procesul de renovare a clubului World Class America House, care se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2018 – 25 ianuarie 2019, astfel:

Modernizare vestiare și dușuri bărbați & femei

  • Dușuri noi;
  • Sistem de termo-ventilație îmbunătățit;
  • Sistem Gunther de închidere a vestiarelor.

Modernizare zonă gym & functional

  • Aparate de forță noi de la Technogym;
  • O zonă nouă de free weights, mai mare și mai bine echipată;
  • Extra accesorii de functional training;
  • Podele noi.

La finalul acestui proces, pregătește-te să descoperi un spațiu fresh, modernizat, dedicat sporirii confortului tău.

Vestiarele pentru femei vor putea fi folosite în prima parte a lucrărilor, în timp ce pentru bărbați se vor amenaja vestiare temporare.

Pentru mai multe detalii despre restricțiile de acces, te rugăm să te adresezi recepției clubului.  

Pentru că ne dorim să-ți oferim o experiență health & fitness completă și spații de antrenament 100% funcționale, în toată această perioadă beneficiezi de acces Platinum*.

*Accesul Platinum se acordă exclusiv membrilor cu homebase World Class America House și presupune accesarea gratuită a serviciilor și facilităților din următoarele cluburi: World Class Caro, InCity, Upground, Downtown, Atlantis și at The Grand.

* Pentru că respectarea celor mai înalte standarde de calitate reprezintă o prioritate pentru noi, este posibil ca intervalul estimat desfășurării procesului de renovare să sufere mici modificări.