Life Changing Day @ World Class

Data postării: 2019-03-19

Ți-ai stabilit obiectivele de sănătate și fitness și ai nevoie de suport pentru a le duce la îndeplinire? Miercuri, 20 martie, te așteptăm în cluburile World Class cu pachete speciale cu sesiuni de antrenament personal și extra energie #BeHealthy!

 

Te așteptăm cu:

  • Oferte limitate la pachetele cu antrenor personal:
  • 5 sesiuni cu antrenor personal – cadou la orice Clip Card de 20 și 25 de sesiuni cu PT si la orice pachet Delta cumpărat în ziua evenimentului;
  • 2 sesiuni cu antrenor personal – cadou la orice Clip Card de 10 și 12 sesiuni cu PT cumpărat în ziua evenimentului.
  • Clase de aerobic și de cycling;
  • Evaluări corporale specializate cu Tanita Body Analyzer.

 

Alege-ți clubul preferat și rezervă-ți un loc! Iar dacă recomanzi un prieten, ai șansa de a câștiga luni extra la abonament*!   

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Înscrie-te acum!

Pentru a beneficia de intrare liberă înscrie-te pe test.worldclass.ro și menționează, în câmpul dedicat obiectivului tău, ”20 martie”.     

 

*Câștigi luni extra la abonament dacă-ți convingi prietenii să facă primul pas către un stil de viață sănătos, achiziționând un abonament anual full-time, plătit integral pe 20 martie.

Prietenul recomandat trebuie să nu fi fost membru World Class în ultimele trei luni, iar abonamentul achiziționat trebuie să fie plătit integral în ziua de 20 martie.