Îți place mișcarea în natură? Vino la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon

Data postării: 2016-07-05

32 de curse pe trasee variate și multe surprize la cea de-a 4-a ediție a crosului

Pe 28 august, te invităm la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, la a patra ediție a crosului RUNFEST din pădurea Băneasa, coordonat de MPG. Nu contează nivelul de pregătire, atâta vreme cât ești pasionat de mișcare, așa că, poți să-ți inviți prietenii și restul familiei și să vă bucurați împreună de distracție în aer liber. Ca abonat World Class România, beneficiezi de taxă minimă de participare, de 65 de lei, iar codul de reducere poate fi aflat la recepțiile cluburilor.

Concursul de alergare îți va oferi o adevărată oază de relaxare, dacă îți place să te distrezi făcând sport. Pentru RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, echipa MPG a pregătit o atmosferă antrenantă și variante multiple de traseu, astfel încât să te poți bucura de frumusețea alergării în mijlocul naturii, oricare ar fi nivelul tău de antrenament. Competiția va avea patru trasee: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

Copiii care vor lua parte la cursele speciale sub denumirea KIDS RACES se vor bucura de înscrieri gratuite în limita a 250 de locuri, iar validarea se va face în ordinea înregistrării după regula “primul venit, primul servit”. Înscrierea la KIDS RACES presupune crearea gratuită a unui cont de membru RUNFEST – www.runfest.ro – pentru fiecare copil, pe baza unei adrese individuale de e-mail – click aici – și înregistrarea în eveniment prin rezervarea unui loc într-una dintre cursele disponibile.

Pe traseele crosului RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon se vor desfășura în total 32 de curse de alergare, acestea reușind să îmbine în mod inspirat liniile lungi și late din inima pădurii Băneasa cu single track-urile dinamice de la marginea sa, așa că, vei avea ocazia să trăiești pe deplin experiența unui adevărat cros. Evenimentul va fi deschis de antrenorii World Class România, care îți vor oferi sesiuni dinamice de încălzire, pentru un start în forță în curse. 

Pachetul de participare include un tricou tehnic personalizat RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, pe lângă număr de concurs, cip unic de cronometrare, medalie de Finisher și alte produse, oferte și multiple servicii asigurate de sponsorii și partenerii evenimentului.

Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 24 august, inclusiv, pe pagina dedicată RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Membrii World Class România beneficiază de înscrierea în concurs cu taxă minimă de participare, de 65 de lei, iar codul de reducere poate fi aflat la recepțiile cluburilor.