Intră în formă mai repede ca niciodată

Data postării: 2015-06-04

Delta Summer X-Press*

Știm, niciodată nu arăți suficient de bine pentru plajă și tot timpul este prea târziu să începi un program de remodelare. Tocmai de aceea am creat un program de 30 de zile care te va ajuta să intri rapid în formă, fără diete extreme și fără antrenamente epuizante: Delta Summer X-Press.

Acest program intensiv a fost conceput astfel încât să se adapteze nevoilor tale pentru a-ți oferi rezultatele dorite în timp record. O lună acces nelimitat la sală, 12 sesiuni de antrenamente* cu un antrenor personal și un plan alimentar creat după nevoile tale – toate pentru ca tu să pășești pe plajă mai relaxat și încrezător ca niciodată.

Însă, Delta Summer X-Press este mai complex de atât. Odată intrat în program vei beneficia de:

Evaluarea compoziției corporale și a calităților fizice

Antrenorul care se va ocupa de antrenamentele tale îți va face toate măsurătorile – de la greutate și masă osoasă –, apoi îți va testa abilitățile fizice – viteză, forță, agilitate etc. Toate cifrele și informațiile obținute sunt esențiale pentru adaptarea antrenamentului la modul în care corpul tău funcționează.

Chestionar de lifestyle și sănătate

Un program de transformare (una sănătoasă și de durată) are în spate un mecanism bine pus la punct. Iar informațiile despre obiceiurile tale, slăbiciunile, pasiunile sau plăcerile de zi cu zi sunt extrem de importante. De la cât de des te hidratezi până la cantitatea de alcool consumată sau orele dormite toate aceste detalii îți vor ajuta antrenorul să îți creezi planul perfect pentru tine.

Plan de antrenament personalizat

După ce ai parcurs primii pași, antrenorul are toate informațiile necesare pentru a-ți crea un program de sport special pentru tine. Adaptarea și modelarea sunt cheia succesului pe termen scurt. Dacă te antrenezi la fel ca cel mai bun prieten, probabil vei avea rezultate, dar cu siguranță nu într-un timp scurt și s-ar putea cu un risc crescut de accidentări.

Plan alimentar personalizat

Știi bine că pătrățelele se fac în bucătărie, așa că ce ar fi un plan de antrenament fără o dietă personalizată? Pentru că știe cu ce probleme te-ai confruntat până acum și ce trebuie să schimbi, antrenorul personal îți va transforma dieta astfel încât să îți hrănești organismul într-un mod sănătos și echilibrat.

Program intensiv de antrenamente pentru accelerarea metabolismului

Te vei antrena câte o oră de trei ori pe săptămână, dar de fapt corpul tău va munci dublu sau poate chiar mai mult. Asta pentru că antrenamentele sunt gândite pentru a stimula arderile de grăsime până la 24 de ore de la ieșirea ta din sală.

12 sesiuni cu antrenorul personal*

Cel mai probabil, atunci când dai de greu vrei să renunți. Ca să nu arunci prosopul la prima ardere pe care o vei simți în mușchi, antrenorul va fi mereu lângă tine. Îți va corecta exercițiile – extrem de important pentru siguranța și eficiența antrenamentelor tale – și te va face să îți depășești limitele la fiecare oră.

Acces fulltime in club pentru perioada programului de 30 de zile

O să prinzi gustul mișcării și o să vrei tot mai mult. Sau poate vei vrea să îți surprinzi antrenorul și să faci o ședință în plus, fără el. Oricare ar fi motivele, sala îți stă la dispoziție pentru intrări nelimitate în decursul celor 30 de zile.

*Programul durează 30 de zile și include acces în clubul World Class din care a fost achiziționat pachetul.
*Cele 12 sesiuni de antrenament trebuie încheiate în perioada valabilității pachetului Delta Summer X-Press.