Intră în cea mai bună formă cu antrenamentele Upgrade Yourself by Under Armour

Data postării: 2018-10-31

Parteneriatul dintre World Class și Under Armour îți aduce noi beneficii – de la discounturi atractive, la evenimente și clase speciale – ai totul la îndemână pentru un stil de viață activ!
De data aceasta, veștile bune le descoperi în orarul de group fitness, unde vei găsi clasele Upgrade Yourself by Under Armour, predate de instructorii tăi preferați!
În fiecare joi, de la ora 19:05, acceptă provocarea lui Horațiu Dumitrescu, la Interval Upgrade Yourself by Under Armour, la World Class Atlantis!
Iar Vasi Demeter de la World Class Iulius Cluj abia așteaptă să-ți testeze rezistența la TRX Upgrade Yourself by Under Armour, în fiecare luni, de la 19:15.
Dacă vrei să schimbi perspectiva și să-ți depășești limitele, atunci nu trebuie să ratezi circuitul marca Upgrade Yourself by Under Armour, special pregătit de Sergiu Sandu, în fiecare vineri, de la ora 17:00, la World Class Promenada.

Pentru clase, rezervările se fac ca de obicei, cu minimum 26 de ore înainte de începerea fiecăreia. Pentru circuit, rezervările se fac la recepția clubului World Class Promenada.