Încheie vara cu antrenamente la… palat

Data postării: 2016-08-22

Aveai nevoie de un motiv în plus pentru a face sport? Îl avem. Hai pe 27 august, la Palatul Mogoșoaia, începând cu ora 9:00, să faci „Fitness la Palat“ cu antrenorii World Class.

Dacă proiectul „Cultură pentru TINEri“ al asociației Alături de Tineri ți-a adus până acum concerte, prezentări de modă și mulți artiști români, de data asta este timpul să te invite și la sport și mișcare, alături de World Class.

Pe 27 august, la Palatul Mogoșoaia, antrenorii World Class te vor ajuta să faci corect mișcare și să te bucuri de ultima sâmbătă de vară într-un mod sănătos. Poți alege între Yoga, Zumba, Body Combat și Functional, în funcție de ce consideri că ți se potrivește mai bine.

Yoga este o practică a minții și a trupului, care îmbină exerciții de întindere cu respirație controlată.

Zumba reprezintă, de fapt, niște „petreceri de fitness“, care îmbină muzica antrenantă cu coregrafii ușor de urmărit, pentru un antrenament complet și distractiv.

Body Combat poate fi definită ca una dintre cele mai complexe clase de cardio interval training, combinând diferite stiluri de arte marțiale, cum ar fi: Karate, Ju-Jitsu, Kick Box, rutini din box, Muay Thai, Capoeira sau Taekwondo.

Antrenamentul funcțional include un set de mișcări și exerciții care ne permit să ne îndeplinim sarcinile zilnice mult mai eficient.

Programul va fi următorul:
09:00   Yoga cu Cornelia Condeescu
10:00   Zumba cu Anca Gheorghe
11:00   Body Combat cu Cristi Croitoru
12:00   Funcional cu Sebastian Boldea

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Dă join evenimentului aici sau rezervă-ți un loc la 0735868196.  

Evenimentele organizate de asociația Alături de Tineri sunt o invitație la cultură și mișcare din partea unor tineri pentru tineri și nu numai. Asociația își propune să educe tinerii, să îi susțină și să le insufle dragostea pentru cultură și frumos.