Din 1 iulie, descoperă noul World Class Asmita Gardens!

Data postării: 2018-04-26

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine a celor care ne calcă pragul. Pentru noi e important ca tu să te bucuri mereu de cele mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante de modernizare.

Astfel, în intervalul 27 aprilie – 29 iunie, World Class Asmita Gardens va intra într-un proces de renovare în urma căruia vei descoperi un club modernizat, cu un vibe fresh, care te va suprinde la fiecare pas. Te vom întâmpina cu:

  • Noi aparate Technogym în zona de gym;
  • O zonă de functional training complet renovată;
  • Un nou design al zonei de SPA și dușuri;
  • Accesorii noi în studioul de aerobic;
  • Podele speciale noi în studioul de cycling și în zona de antrenament funcțional.

 

Pentru că știm cât de important este pentru tine să-ți continui antrenamentele și să-ți păstrezi tonusul, clubul va rămâne deschis pe toată perioada renovării, iar tu vei avea acces în toate cluburile incluse în categoriile Gold, Silver și Bronze.

Excepție face intervalul 3-5 mai, când clubul se va închide în totalitate pentru montarea podelelor noi.

Te rugăm să ții cont, însă, că între 27 aprilie și 29 iunie, zona de dușuri și SPA (piscină, jacuzzi și saune) nu va fi disponibilă. 

 

Întregul proces de renovare și înnoire este gândit pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă, îmbunătățită, perfectă pentru un stil de viață activ și sănătos.

De aceea, începând cu 1 iulie, vei regăsi în spațiul complet transformat un club orientat să-ți amplifice starea de bine și să-ți ofere promisiunea unei călătorii unice: călătoria #BeHealthy.