Descoperă noul World Class ParkLake!

Data postării: 2017-02-14

Locul perfect pentru antrenamentele tale are un nou nume: World Class ParkLake – clubul din mijlocul naturii și cel mai nou centru health&wellness din rețea.    

 

World Class ParkLake îți pune la dispoziție cele mai bune facilități și cei mai buni traineri, zone special amenajate pentru antrenamentele fitness, cele mai populare clase de grup, saună uscată – dedicată momentelor tale de relaxare și destindere.

 

La cel mai nou club din rețeaua de centre de fitness World Class România, te vei putea bucura de peste 50 de clase susținute de traineri certificați internațional. Clasele de grup includ concepte predate de experții World Class, de la Yoga la Aqua Gym și de la Interval la Cycling, precum și programe LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume și partener principal World Class România. Le poți încerca pe toate atât în studioul de aerobic, cât și în cel de cycling.

Zona de fitness te așteaptă cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio și de forță. Am pregătit pentru tine și o zonă pentru antrenamente funcționale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc.

 

Vino și descoperă cel mai nou club World Class, primul club situat în mijlocul naturii, special conceput pentru a deveni alegerea ta numărul 1 în materie de fitness și petrecere a timpului liber!