Descoperă cel mai nou club din rețea pentru antrenamentele tale: World Class Titan Park

Data postării: 2018-05-30

Prin achiziția clubului Titan Fitness, localizat în Galeriile Titan, World Class România face un nou pas în extinderea rețelei de cluburi și continuă promovarea Mișcării #BeHealthy, mișcarea pentru un stil de viață activ prin sport, sănătate și fitness.

Noul club se numește World Class Titan Park, acoperind una dintre zonele rezidențiale majore din București, foarte aproape de stația de metrou Titan și oferind comunității din această zonă oportunitatea de a face un pas important către un stil de viață mai sănătos și mai activ.  Astfel, toți membrii World Class vor beneficia de mai multe servicii de sănătate și fitness, având acces la o întreagă rețea națională și la diferite niveluri de abonamente, personalizate în funcție de obiectivele personale.

Te așteptăm să faci pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață, stilul #BeHealthy, în World Class Titan Park, pe strada Liviu Rebreanu nr. 6, București.  Vei avea acces la cele mai moderne facilități de fitness, pe o suprafață vastă, de 2.988 mp, acest club bucurându-se de unul dintre cele mai ample spații pentru antrenamente de group fitness, antrenamente cardio și de forță din întreaga rețea.

Odată cu deschiderea noului World Class Titan Park, întreaga rețea health & fitness ajunge la un număr total de 31 de cluburi active, 20 de piscine, 450 de antrenori personali și peste 300 de instructori de fitness specializați.

 

World Class Titan Park va fi inclus în categoria de membru Bronze. Foștii membri Titan Fitness vor beneficia de oferte speciale de deschidere și vor primi avantajele nivelului de membru Gold până la 31 august, pentru a testa toate celelalte cluburi incluse în această categorie și pentru a cunoaște mai bine comunitatea și avantajele World Class.