DEADPOOL

Data postării: 2016-02-15

Bazat pe cel mai neconvențional anti-erou al companiei Marvel, DEADPOOL spune povestea lui Wade Wilson, un fost soldat din Forțele Speciale, devenit mercenar, care după ce a fost supus unui experiment distructiv care îi conferă puteri de vindecare accelerate, adoptă alter ego-ul Deadpool. Înarmat cu noile capacități un simț al umorului negru, Deadpool îl vânează pe cel care aproape i-a distrus viața.

Deadpool este cunoscut și ca „Merc Guralivul” – și nu degeaba. „Multe filme bazate pe benzi desenate par că pot fi privite fără sunet, și tot poți înțelege ce se întâmplă,” remarcă Reese. „Am vrut să-i auzim vocea lui Deadpool și comentariile comice, pentru a ne bucura de dialog. Nu e un film în care eroul să stea mut timp de 15 minute. În DEADPOOL, celelalte personaje nu pot scoate o vorbă, pentru că umple mereu tăcerea cu glume nebune.”

Deadpool este o figură unică în universul Marvel. Fabian Nicieza și Rob Liefeld l-au creat pe Deadpool ca pe un personaj cu atitudine adesea non-eroică. Fiind o variantă sardonică a eroilor și personajelor negative care populează celelalte benzi desenate ale companiei Marvel, Deadpool glumește mereu și sparge cel de-al patrulea zid.