De Halloween, prinzi super-puteri la sală!

Data postării: 2016-10-25

Pe 31 octombrie, sărbătorim Halloween-ul în toate cluburile* World Class! Vino să-ți testezi super-puterile la Bloody Pumpkin, Zombie PowerRobic sau Witchy Bitchy Zumba.

Pregătește-te pentru antrenamente speciale, dar distractive, care vor scoate la iveală “eroul” din tine, îți vor anima spiritul de Halloween și te vor face să vrei mai mult! Verifică programul claselor de grup, alege ce-ți place cel mai mult și vino costumat în personajul preferat.

Mai mult, Philips ţi-a pregătit, în World Class Titan si World Class Mega Mall, un colţ dedicat ţie pentru transformări de look sau doar un refresh. Orice vei dori, experţii Philips vor fi acolo pentru tine. Iar la final, te așteaptă premii surpriză și vouchere cu discount 50%.

Poți aduce gratuit un invitat. Trebuie doar să îi faci rezervare telefonică, la recepția clubului unde vei merge – sunt necesare numele complet, numărul de telefon și e-mailul invitatului.

Rezervările se fac pe www.worldclass.ro, în secțiunea “Orar cursuri”, începând de duminică, 30 octombrie, ora 19:00 sau la recepția clubului în care vrei să mergi.

Grăbește-te! Locurile sunt limitate. 

Te așteptăm la sală cu multă distracție, premii surpriză și gustări delicioase.

*Cu excepția cluburilor W Le Club și W Charles de Gaulle.