Body & Mind Revolution

Data postării: 2015-06-11

În fiecare sâmbătă dimineață, antrenorii World Class te așteaptă în Parcul Herăstrău (lângă Restaurant Pescăruș – zona Roaba de cultură) cu clase gratuite pentru întreaga familie.

Fie că ai avut o săptămână stresantă și vrei să te deconectezi, fie că ți-ai forțat prea mult corpul la sală și ai nevoie de un altfel de antrenament sau doar vrei să petreci timp în aer liber cu cei mici, clasele de la Roaba de cultură sunt un start excelent pentru weekendurile tale.

Toată luna iulie, ai la dispoziție clase de Yoga, PortDeBras și Pilates predate de unii dintre cei mai buni instructor World Class.

Intrarea este liberă și nu sunt necesare rezervări.

PROGRAM:

Sâmbătă, 25 iulie, 9:30 – Pilates – Sara Bucurescu

Sâmbătă, 1 august, 9:30 – Pilates – Isabela Lacatus

Sâmbătă, 15 august, 9:30 – Yoga – Ioana Hudita

Sâmbătă, 22 august, 9:30 – Pilates – Evelina Rustem

Sâmbătă, 29 august, 9:30 – Yoga – Ovidiu Atanasiu

Fă cunoștință cu cei care îți vor transforma zilele de sâmbătă într-o experiență aparte.

Anya Glushkova

Înainte de a deveni trainer, Anya a practicat ani de zile gimnastica ritmică. Acum este singurul antrenor cu acreditare în Advanced Fletcher® Pilates din România și unul dintre profesorii Academiei de Pilates a școlii Move On. De asemenea, se numără printre singurii 20 de antrenori internaționali certificați PortDeBras și este membră a Yoga Alliance.

Julio D. Papi

Când vorbești despre Julio Dieguez Papi vorbești despre o legendă a fitness-ului. După ce și-a terminat studiile în Spania, pentru Julio nu au mai existat granițe. A predat în peste 40 de țări, însă locul lui preferat rămâne România. Daanasana Yoga și PortDeBras sunt programe create de el.

Ovidiu Atanasiu

Ovidiu și-a început viața de sportiv cu o pereche de patine și o crosă, apoi a trecut la terenul de fotbal, pentru ca în final să-și găsească locul în sala de fitness. Din 2005 până în 2008 a cutreierat lumea în lung și-n lat, timp în care a pregătit numeroși oameni care împărtășesc aceeași pasiune: fitness-ul. Punctele sale forte: Pilates și Yoga.

Sara Bucurescu

Sara și-a terminat studiile la Lille, în Franța, acolo unde și-a obținut specializarea în fitness și managementul de fitness. Acum este antrenor de Pilates cu certificări obținute la Federația Italiană de Fitness, Move On Pilates Academy in Romania și BASI Pilates.