#BeHealthy BootCamp Băneasa. Provoacă-ți limitele. Antrenează-ți voința.

Data postării: 2018-08-14

Pluton, alinierea în front, unul câte unul! Pe 23 august, începând cu ora 18:00, regimentul de antrenori World Class România vă așteaptă în pădurea Băneasa pentru 3 ore de instrucție extremă.

Am pregătit 6 stații de antrenament: Regimentul Strategic, Unitatea de elită, Celula de forţă, Comandamentul de urgenţă, Brigada de rezistenţă, Divizia de atac. Fiecare dintre ele va provoca recruţii la maximum. Comenzile antrenorilor trebuie urmate fără drept de apel și nimeni nu dezertează!

Totul se va încheia cu o alergare powered by Baneasa Race de 5 km, pentru cei mai puternici recruţi. Să nu îţi uiţi frontala acasă!

Cum te înrolezi în bootcamp?

Trimite un e-mail pe marketing@worldclass.ro sau lasă-ne un mesaj privat pe pagina de facebook World Class România, pentru a fi contactat în vederea înscrierii. Locurile în pluton sunt limitate! Înscrierile încep miercuri 15 august!

Continuă antrenamentul!

Te-ai acomodat cu terenul de acțiune? Continuă pregătirea la tempo maxim și înscrie-te la startul cursei toamnei – Băneasa Race – Autumn Edition. Află totul, direct pe www.baneasarace.ro.

 

Punct de intalnire: Parcare Academia de Politie (Alexandru Ioan Cuza)

Partener Oficial: Băneasa Race

Parteneri: UnderArmour, Romsilva.