#behealthy, aleargă, distrează-te cu World Class la Maratonul București!

Data postării: 2017-10-05

În weekendul 14-15 octombrie, World Class te așteaptă la cel mai mare eveniment de alergare al anului: Raiffeisen Bank Bucharest Marathon!

La ediția aniversară aniversară de anul acesta, când maratonul împlinește 10 ani, ți-am pregătit două zile pline de activități pentru întreaga familie. Sâmbătă, pe 14 octombrie, este ziua celor mici, pe care îi așteptăm la Kids corner-ul pregătit special pentru ei. De la sesiuni dedicate de încălzire, la activități de colorat, jocuri, photo booth și multe suprize – micii sportivi vor avea de unde alege, pentru a petrece o zi de neuitat!

Duminică, pe 15 octombrie, fie că participi sau nu la o cursă de alergare, începe-ți ziua cu o doză de energie la sesiunile speciale de încălzire conduse de instructorii World Class!

Dacă ești concurent, după ce treci de linia de finish, te așteptăm la cortul World Class, unde antrenorii noștri ți-au pregătit, în zona de relaxare, sesiuni de masaj și stretching.

De asemenea, îți poți face o evaluare corporală specializată, poți participa la lecțiile demonstrative ale celor mai populare clase de aerobic și poți câștiga o mulțime de premii dacă joci darts alături de noi!

Fie că ești sau nu membru World Class, dacă te numeri printre pasionații sportului în aer liber, vino să alergăm împreună în Piața Constituției și să petrecem două zile pline de distracție și energie! Ne vedem acolo!