Babor Cosmetics

Data postării: 2011-06-24

Bucurați-vă de o experiență unică, un plus de răsfăț … descoperiți o nouă dimensiune a frumuseții proprii… și experimentați ultima noutate în înfrumusețare cu produsele magice de la Spa by World Class.

Vă invităm miercuri, 29 iunie, între 17:00 – 20:00 în incinta Jolie Ville Galeria la parter, a face cunoștință cu echipa noastră de la World Class Fitness & Spa Jolie Ville și cu noua noastră gamă de produse cosmetice de la Babor.

Cosmeticele Babor, reflectă spiritul timpului, o oglindă fidelă a schimbărilor în societate, reflectă dorințele, visurile și năzuințele. Cosmeticele noastre sunt menite să vă aducă bucurie la cele mai înalte standarde … să creeze armonie între siguranță, necesități și
așteptări .

La noi, găsiți mai mult decât un institut de tratamente Spa, găsiți o experiență senzorială în sine. O oază de liniște, într-o ambianță amenajată cu stil în care reprezentantele sexului frumos – și nu numai – pot beneficia de efectele masajului și tratamentelor spa
personalizate din cap până în picioare.

Ne dorim zâmbetul vostru, așadar vă invităm să vă bucurați de o diagnoză gratuită a tenului și de ofertele noastre speciale (4 tratamente la preț de 3 și discount la vânzare de 25% la produsele Babor)

Vă așteptăm!