Antrenamente Personale 1 la 1

Depășește-ți limitele!

Data postării: 2016-12-16

Depășește-ți limitele!

Corpul tău nu are limite, tu de ce ai avea?

Antrenamentul cu antrenor personal nu se compară cu niciun antrenament efectuat individual. Ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite. Indiferent dacă doreşti să pierzi kilograme și să te tonifici, să creşti în masă musculară, să-ţi îmbunătăţeşti tehnica de înot sau să-ţi depăşeşti recordul de la ultimul maraton, antrenorii noştri te pot ajuta. Poţi primi consiliere inclusiv în cazul unor accidentări suferite sau în perioada de reabilitare fizică.

Dacă practici atletismul, imaginează-ţi cum ar fi ca antrenorul tău să fie şi specialist în accidentări în momentul în care ai o durere la genunchi. Un antrenor personal ştie şi ce program de antrenament se potriveşte pentru femeile însărcinate şi oferă sfaturi de nutriţie în perioada de după naştere, pentru a reveni rapid la forma fizică de dinaintea sarcinii.

Antrenamentul cu antrenor personal înseamnă motivare constantă, forță și încredere că poți să-ți depășești limitele, voință care te mobilizează și te determină să faci primul pas, încrederea de a ști că stă în puterea ta să-ți transformi corpul și, în cele din urmă, viața. Mai înseamnă promisiunea descoperirii unui potențial infinit pe care fiecare dintre noi îl avem și convingerea fermă că – oricât de sus ai ținti și ți-ai plasa obiectivul – vei reuși să-l atingi.

În cele din urmă, a fi în cea mai bună formă nu se rezumă la a slăbi sau a te tonifia, ci la a adopta pe termen lung un stil de viață sănătos, sustenabil și realist.

Experiența World Class înseamnă schimbări fundamentale de mentalitate și integrarea sportului și a exercițiilor fizice într-un stil de viață constant, actual, sănătos.