Anca Bucur ne reprezintă cu mândrie la Fitness Universe Miami!

Data postării: 2013-05-08

Fitness Universe Miami este cea mai renumită competiţie de fitness, unde se vor întrece peste 600 competitori din toată lumea.
O susţinem cu mândrie pe Anca Bucur pentru a aduce un titlu acasă!

Despre Anca Bucur

“În cei 23 de ani de sport practicaţi, am acumulat multă experienţă, încredere, determinare şi cunoştinţe în domeniu. Munca mi-a fost răsplătită încă de la vârsta de 5 ani, pe când aveam primele spectacole în ţară ca balerină. Mai apoi mi-am umplut palmaresul cu numeroase medalii pe plan naţional şi internaţional la gimnastică aerobică şi am fost inclusă în Lotul Naţional de Gimnastică Aerobică juniori şi seniori.

Pentru că de mai bine de 5 ani sunt instructor la World Class, am simţit că pot îmbina foarte bine cariera mea cu pasiunea pentru scenă şi pentru frumos. Aşa că, în 2011, am devenit Campionă Mondială în America, la una dintre cele mai cunoscute Federaţii din lume. Acest titlu m-a desemnat Miss Fitness Universe şi mi-a dat şansa de a intra în categoria profesioniştilor.

Ce înseamnă Fitness Pro? Expunere media mult mai mare din partea federaţiei Fitness America, colaborări deschise ca model fitness pentru numeroase produse suplimentare sportive, apariţii la TV şi în reviste de specialitate. E cea mai importantă realizare pentru orice atlet de talie mondială, iar eu sunt onorată să mă aflu printre cei mai buni. În spatele unui corp bine lucrat, natural, există multă muncă, emoţie, dar şi satisfacţie.

Deşi am avut o accidentare la genunchi în urmă cu trei luni, pe care am depăşit-o cu multă determinare, mă pregătesc să plec la sfârşitul lunii iunie în Miami, SUA pentru a reprezenta România pe o scenă imensă plină de Campioni veniţi de pe toate continentele.

Am învăţat să fiu propriul meu antrenor, coregraf şi nutriţionist. Acest lucru mă ajută cu siguranţă şi în sală, determinându-mi clienţii prin multă pasiune, implicare, energie pozitivă şi rezultate vizibile.

Până la Fitness Universe Miami, ne vedem la sală, ca până acum într-o formă de zile mari. Şi nu uita: <Be the best version of you!>