Anca Bucur – câştigătoarea Miss Fitness Universe 2013

Data postării: 2013-07-01

Suntem mândri să vă anunţăm că Anca Bucur a câştigat titlul de Miss Fitness Universe 2013, Professionals Division! Avem o super campioană printre noi! Anca Bucur a dat din nou lovitura la Miami! Lauri peste lauri pentru colega noastră!

Pentru a doua oară în cariera sa în fitness, Anca reprezintă România la competiţia internaţională şi câştigă un trofeu bine meritat. Alături de ea au fost prietenii, familia şi logodnicul ei, dar şi numeroşi fani, care i-au trimis sute de mesaje de încurajare. Şi World Class România se mândreşte cu reuşitele Ancăi şi cu faptul că este un model în fitness, acum cu recunoaştere şi la nivel internaţional. 

Anca Bucur a reuşit să treacă peste accidentarea pe care a suferit-o la începutul acestui an şi să se pregătească pentru concurs aşa cum se cuvine. A fost propria ei antrenoare, lucrând şi între clasele de fitness pe care le predă, şi s-a ocupat singură de dieta personală. 

“A fost o competiţie foarte strânsă, toate concurentele au fost foarte aproape ca şi valoare şi prestaţie. 58 de concurente din întreaga lume, dintre care 10 la categoria profesionişti (adică fiecare dintre noi a câştigat o competiţie importantă în ultimii doi ani). Cum a fost şi în cazul meu 2011 Fitness Universe Miami.

Câştigarea titlului Miss Fitness Universe Professionals 2013 a constat în 3 probe, 45% exerciţiul care trebuie să cuprindă elemente de dificultate, gimnastică, dans, creativitate şi prezenţă scenică, 45% costumul de baie, în care ne prezentăm forma fizică, simetria muşchilor şi frumuseţea, iar 10% interviul în care ni se adresează nişte întrebări legate de fitness şi stil de viaţă sănătos.

M-am pregătit singură pentru această competiţie, privind coregrafia exerciţiului, programul de alimentaţie şi dozarea antrenamentelor. Cred că atitudinea mea, sigranţa şi eleganţa cu care mi-am prezentat numărul mi-a adus titlul pentru a doua oară, de data aceasta la o categorie grea! :)”

Anca Bucur este câştigătoarea Miss Fitness Universe 2013 şi o inspiraţie pentru noi toţi!