Actualizări rezervări Group Fitness

Data postării: 2014-04-02

La cererea voastră, pentru a face accesul la clasele de Group Fitness mult mai uşor şi mai convenabil, am adus câteva schimbări sistemului de rezervări! Prin acestea, urmărim să facilităm accesul membrilor la clasele de Group Fitness şi să vă ajutăm să vă organizaţi mai uşor participările la clase! Modificările vor intra în vigoare începând cu data de 27 aprilie 2014!

Noi reguli pentru bookingul online

Cu ajutorul contului tău World Class online, ai acces simplu şi rapid la rezervări, detalii despre abonament, clipcard-uri şi multe altele.

Începând cu 27.04.2014, puteţi face rezervări ONLINE în fiecare zi, pentru clasele din ziua următoare, începând cu ora 22:00 şi până înainte cu o oră de începerea clasei. 

Dacă după efectuarea rezervării nu mai puteţi participa la clasă, vă rugăm anulaţi rezervarea folosind linkul din e-mailul de confirmare a rezervării sau la recepţia clubului. Puteţi să anulaţi ONLINE o rezervare fără nicio penalizare până cu maxim 2 ore înainte de începerea clasei sau la RECEPŢIE până cu 30 de minute înainte de începerea clasei. În cazul în care nu aveţi acces la adresa de e-mail, puteţi face rezervări din contul dvs. World Class.