9 iulie: Yoga și atenție desăvârșită cu Ioana Hudiță @ World Class Timișoara

Data postării: 2017-07-03

Îți dorești echilibru psihic și emoțional, flexibilitate, suplețe, o postura grațioasă și un aliniament corect al corpului?

Vino duminică, pe 9 iulie, la World Class Timișoara, să descoperi îmbinarea perfectă între tehnicile de meditație și exercițiile fizice care conectează corpul, mintea și spiritul! Între 12:00 și 13:30, vei învăța practica posturilor corporale – asane – alături de invitatul special Ioana Hudiță, instructor certificat în Hatha Yoga de către Yoga Alliance USA.

Corectarea posturii și aliniamentul corpului, creşterea capacității de concentrare, mai multă forță și flexibilitate și, cel mai important, o minte eliberată de stres – sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă yoga.

Vino duminică la World Class Timișoara să înveți cum să cultivi o atitudine Zen!

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 48 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).