3 clase noi excelente, din această toamnă în programul de Group Fitness @ World Class

Data postării: 2018-10-02

Știm că îți place să descoperi antrenamente inovatoare și modalități noi de a te menține în formă așa că, începând cu 1 octombrie, World Class îți aduce în premieră 3 clase noi în orarul de antrenamente de grup. Cum obiectivul nostru rămâne acela de a-ți îmbunătăți constant experiența de health & fitness, promitem că, odată testate, vor crea dependență!

Toamna se numără surprizele la World Class! Pentru că ne dorim să fii mereu provocat și motivat să îți atingi obiectivele, din octombrie venim cu trei noi propuneri în programul de group fitness. Descoperă cluburile în care le găsești în orarul de grup și bucură-te de mai multă diversitate, mai multă eficiență și, desigur, mai multă distracție.
Fie că ești începător sau avansat, există sigur o variantă care te va entuziasma și pe care vei vrea să o testezi!
Schwinn HIIT este cea mai intensă clasă de cycling indoor pe care o vei experimenta vreodată. Așteaptă-te la un antrenament cardio bazat pe serii de exerciții foarte intense ce-ți vor testa rezistența cardiovasculară și forța. În doar 45 de minute, această clasă îți va provoca mintea și corpul și te va face să-ți depășești toate limitele.

Recomandat celor avansați.
BodyBalance, o nouă clasă marca Les Mills, este un antrenament de Yoga uimitor, ce îmbină elemente din Tai Chi și Pilates. De-a lungul întregii sesiuni, nu doar că îți vei îmbunătăți flexibilitatea și rezistența, dar, foarte important, ghidat de muzică, vei învăța să îți controlezi respirația și gândurile, către o stare de armonie și echilibru.

Un antrenament holistic ce reduce nivelul de stres, BodyBalance este recomandat atât începătorilor cât și avansaților.

FIT Pilates este o clasă ce are la bază metoda Pilates în care exercițiile se execută folosind diverse accesorii, de la gantere și greutăți ușoare la elastice și benzi. Excelent pentru persoanele care suferă de dureri de spate sau pentru cei care vor să își îmbunățească postura, FIT Pilates este deopotrivă eficient și distractiv, o alternativă upgradată a variantelor clasice de Pilates.

Un antrenament funcțional recomandat deopotrivă începătorilor cât și avansaților.

Din octombrie, vino în cluburile World Class* și testează cele trei noi antrenamente de grup! Cu mai multă energie și o doză bună de entuziasm, vei avea de acum motivația să încerci zi de zi să îți depășești limitele. Ne vedem în sală!
*Verifică orarul de group fitness pentru a descoperi cluburile în care poți testa programele noi.