World Class îl susţine pe Ivan Andrei

Data postării: 2012-11-13

World Class îl susține pe antrenorul și culturistul IVAN ANDREI la campionatul IFBB Amateur World Junior & Masters Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Fitness, Bodyfitness, Bikini Championships din Budapesta, Ungaria 14-17 Decembrie!

Palmares Ivan Andrei:

Loc 1– Memorial Popa Anatol octombrie 2011 (juniori)
Loc 6 – Cupa României noiembrie 2011 (seniori)
Loc 1– Campionatul Naţional Zonal Ianca 80kg (juniori)
Loc 1– Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness 75kg (juniori)

Despre Ivan Andrei:

Am intrat pentru prima dată într-o sală de forță la 15 ani. Nu se încadra deloc în categoria cluburilor sportive de notorietate, fiind o sală improvizată în subsolul unei clădiri. Aici i-am cunoscut pe cei de-ai casei, care m-au inițiat într-ale nutriției și antrenamentului de forță. Am început practic de la 0, aveam 65 de kilograme.

Cu timpul, am început să iau lucrurile în serios și am înțeles că, pentru a mă perfecționa, am nevoie de documentare în ceea ce privește culturismul. Zis și făcut. După liceu am urmat studii la U.N.E.F.S (kinetoterapie) unde am învățat multe lucruri despre corpul uman. Am realizat că sunt făcut pentru acest sport, mi-am luat inima în dinți și am mers la Domnul Enuță Dănuț, cel mai mare antrenor din România. Trei cuvinte am pentru dânsul : un om minunat! A avut grijă de mine mai mult decât mă așteptam și m-a ajutat să mă antrenez și să mă alimentez ca la carte.

În scurt timp am fost înscris la IFBB (Federația Internațională de Bodybuilding). În octombrie 2011 am obținut locul 1 la categoria juniori la Memorial Popa Anatol. A urmat o dezamăgire pentru mine în noiembrie, când am obținut locul 6 din 10 la Cupa României (seniori). Totuși, acest lucru m-a motivat, am început să muncesc și mai mult pentru a-mi atinge obiectivele: nu aveam ce să caut la acest concurs, dar m-a ajutat pentru a prinde mai multă experiență.

Anul acesta situația s-a întors în favoarea mea. Am obținut locul 1 la Campionatul Național Zonal Ianca 2012 (aprilie) și, după o lună, am obținut și titlul de Campion Național la Culturism, Categoria 75kg. Și, pentru că nu mă voi opri decât în vârf, am început pregătirea pentru Campionatele Mondiale din Decembrie. Campionatul se va desfășura în perioada 14-17 decembrie în Budapesta-Ungaria la una din sălile din Millenáris Park-Budapest.

“Îmi doresc foarte mult să devin un culturist profesionist, să ajung să câştig cele mai mari concursuri. Pentru mine deja a devenit un mod de viaţă şi nu pot trai fără acest sport!”