Save the date!

Data postării: 2013-03-19

Începând cu 1 Aprilie, vor fi făcute modificări incredibile în programul de Aerobic! Nu le rataţi!

Vă prezentăm Schwinn Cycling 5 profiles începând cu 1 Aprilie, World Class goes Schwinn! 

Fartlek
O clasă Fartlek este recomandată atât începătorilor cât şi avansaţilor în Group Fitness. Este o clasă variabilă, care nu este planificată ca un drum necunoscut în afară, pe care mergi pentru prima dată. Lasă-te surprins!

Fat Burn/ Lee
Un drum lung şi stabil în zona de rezistenţă minimă, de la 30 minute la câteva ore. Îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor şi sistemul cardiovascular. Pune-ţi la încercare mintea şi corpul. 

Hill
Acesta clasă este ca un drum mai lung în munţi, care va îmbunătăţi rezistenţa musculară locală şi forţa cardio. Tot mai sus!

High End Endurance/ HEE
HEE este numită zona de dezvoltare a sistemului cardiovascular. Este un drum mai lung recomandat avansaţilor în Cycling. Pune-ţi inima la încercare!

Extensive Interval/ EI
EI este o serie de schimbări planificate, recomandată celor de nivel mediu. Bucuraţi-vă de un Interval Training şi treceţi prin toate variaţiile!

Les Mills New Concept începând cu 1 Aprilie

GRIT Strength
Antrenamentele incluse în LES MILLS GRIT STRENGTH sunt bazate pe principiile HIIT (High Intensity Interval Training): explozii repetate de mare intensitate, ce sunt mai bune decât pragul anaerobic. Acestea rezultă într-o serie de înţepături ascuţite în ritmul cardiac, producând efectul exclusiv HIIT. 

GRIT Plyo
LES MILLS GRIT PLYO este un antrenament pliometric, care produce rezultate rapide! Combinând principiile pliometrice şi antrenamentul de agilitate puternică, aceste sesiuni pe echipe de 30 minute pe bancă vor construi un corp puternic, agil şi atletic. 

Noul Program Les Mills, începând cu 1 Aprilie:
BODYPUMP
85
BODYCOMBAT
55
CXWORX
10