Pune-ți sângele în mișcare!

Data postării: 2015-10-30

Tu te antrenezi constant pentru a-ți menține sănătatea. Însă alții au nevoie de tine pentru a-și salva viața. Donează sânge. Alătură-te nouă în campania „Să punem sângele în mișcare“ și ajută-ne să salvăm vieți. 

Sâmbătă, 7 noiembrie se lansează campania „Să punem sângele în mișcare“. Evenimentul va avea loc la Iulius Mall, zona demisol, începând cu ora 12.

Te așteaptă clase speciale care îți vor pune sângele în mișcare și inima în funcțiune: la 12.20 Zumba cu Mona Gheorghiu și la 14:45 Body Combat cu Paul Herinean, amândoi invitați speciali de la World Class Cluj. Vor fi și demonstrații de balet și vei avea ocazia să cunoști oameni care și-au schimbat viața cu ajutorul sportului.

Donează, salvează și câștigă

Începând cu 9 noiembrie, în fiecare zi, timp de două săptămâni, se vor face liste la recepția World Class Timișoara pentru donatorii de sânge (personal sau telefonic). În baza acestora poți merge începând de marți, 10 noiembrie, în fiecare dimineață (de luni până vineri, orele 10-11), la centrul de transfuzii, pentru a dona sânge.

Odată înscris pe lista World Class, dacă ești membru, vei intra în competiția pentru 5 abonamente de 3 luni fulltime la World Class Timișoara. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 25 noiembrie 2015. Nonmembrii primesc un abonament nominal pentru o lună, care poate fi activat până pe 31 decembrie.