Planet Swim & Gym a devenit World Class Planet!

Data postării: 2019-11-29

World Class România își extinde continuu rețeaua de health & fitness, iar fiecare nou club deschis reprezintă un nou pas important în misiunea sa: aceea de a inspira, educa și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. World Class și-a propus să devină al treilea cel mai important loc pentru români, după casă și serviciu și de aceea unul dintre obiectivele principale ale rețelei este să facă serviciile de health & fitness accesibile unui număr din ce în ce mai mare de români.
Pe 28 noiembrie, World Class  deschis cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym.
Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold).
Clubul amplasat pe trei niveluri oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de înfrumusețare.
Locația noului club World Class este strategică, vizând o zonă cu o densitate ridicată de comunități rezidențiale și corporatiste: strada Emil Racoviță nr. 1, Voluntari (click pentru locatie)
Clubul este foarte accesibil, iar membrii pot utiliza parcare privată cu 200 de locuri. Programul de funcționare este de luni până vineri, între 06.30-22.30; sâmbătă și duminică, între 08.00-20.00.
Vrei să-ți rezervi locul la clasele de group fitness de la World Class Planet? Clasele noului club vor fi integrate în aplicația World Class pe 03 ianuarie 2020. Până atunci, îți poți rezerva clasele preferate la World Class Planet prin telefon sau la recepția clubului și poți afla programul claselor de a doua zi de pe pagina de Facebook World Class Planet https://www.facebook.com/worldclassroplanet/