Marea lansare C-CORE @ World Class AFI Cotroceni

Data postării: 2018-01-09

Obține six pack-ul perfect cu C-Core @ World Class AFI Cotroceni

 

Începând cu 12 ianuarie, vino la World Class AFI Cotroceni să descoperi cea mai nouă și eficientă modalitate de a-ți lucra abdomenul cu C-Core, programul creat de Julio Papi, exclusiv pentru World Class.

Te așteaptă un antrenament de 45 de minute în care îți vei lucra, preponderent pe saltea, zona centrală a corpului – abdomenul și spatele. După încălzirea de opt minute, vei trece prin patru circuite, fiecare a câte opt mișcări.

Dificultatea va crește gradual, pe parcursul celor 32 de exerciții pe care le vei efectua, pentru ca la final să simți cum musculatura abdominală este lucrată în profunzime, iar corpul tău devine mai puternic și mai funcțional.

 

Iar dacă ți-ai propus ca anul acesta să obții o talie subțiată și acel ”six-pack” perfect, atunci nu trebuie să ratezi weekendul C-Core de la World Class AFI Cotroceni!

De vineri, 12 ianuarie, până duminică, 14 ianuarie, ai în fiecare zi câte o clasă specială pentru definirea abdomenului:

Vineri, 12 ianuarie

18:00   lansare C-CORE cu Lăcrămioara Eftimie și Cristian Necula

Sâmbătă, 13 ianuarie

13:00   C-CORE cu Dragoș Toncean și Andrei Mușat

Duminică, 14 ianuarie

13:00   C-CORE cu Mădălina Zlatan și Cosmin Ioniță

 

Alege-ți ziua preferată și vino să te bucuri de beneficiile senzaționale pe care le oferă C-Core: o talie redusă în circumferință, un abdomen definit și un metabolism mai bun.

Pe lângă acestea, îți vei testa rezistența și viteza de reacție, antrenându-te alături de superinstructorii din World Class AFI Cotroceni.

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 72 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).