Limitless – EdiŢia a 2-a

Data postării: 2012-08-21

Powered by Valentin Vasile & Robert Dinescu.

Nu ai prins loc în prima ediţie Limitless? Ai nevoie de un antrenament rapid şi super-eficient? Eşti tare de nervi, ai rezistenţă fizică crescută şi cauţi un antrenament aventuros şi intens care să te solicite la maxim?

Participă la antrenamentul de grup LIMITLESS EXTREME WORKOUT CHALLENGE 2nd edition powered by Valentin Vasile & Robert Dinescu, coordonat de Viorel Udrea.

Ce?

Cel mai intens antrenament de grup, cu rezultate rapide (1 lună) şi inclus program: de alimentaţie pentru definire (6-pack diet)

Când?

15 septembrie – 15 octombrie, 8 şedinte, în 4 weekend-uri.
În fiecare:

  • Sâmbătă de la ora 13:00
  • Duminică de la ora 09:00

Unde?

World Class Health Academy at Upground, Str. Fabrica de Glucoză, Nr. 9 – 11

Cât?

8 şedinte de grup, 140 de Euro + TVA

Cine?

Oricine poate participa, fie că este sau nu client World Class

Înscrierile se fac la recepţie.

Feedback prima ediţie

“Programul a fost exact pe măsura promisunii: o adevărată provocare. Training-ul a fost greu, dar foarte motivațional, în timp ce planul de dietă a încurajat alimentația sănătoasă și echilibrată.

Trainerii noştri, Valentin Vasile și Robert Dinescu, s-au purtat ca nişte adevărați profesioniști și au fost adevărate surse de inspiraţie.

Deşi eu şi logodnicul meu deținem de mult timp calitatea de membru la sala de fitness și de-a lungul timpului am Încercat mai multe planuri de fitness în vederea ajungerii la “un corp perfect şi sănătos”, nici unul nu a fost mai eficient ca Limitless. În doar o lună, am văzut rezultate remarcabile (eu şi logodnicul meu am slăbit împreună 7 kg și procentajul nostru de grăsime din organism a scăzut substanțial) și am reușit să ajung la ele într-un mod perfect sănătos.

În cîteva cuvinte, de abia aşteptăm să înceapă următoarea ediție!

Sper că acest feedback vi-a fost util și sper ca World Class să continue să sprijine acest program.” Oana

“Am avut azi evaluarea finală și sunt uimită de rezultate – corp mai tonifiat, scăderea semnificativă a țesutului adipos (aprox. 4%) și creşterea masei musculare (aprox. 2%).

Întregul program a fost foarte bine gândit, prin – planul de masă, antrenamentul individual și de grup, evaluarea progresului, îndrumarea și consultanța pe parcursul întregului program. Robert şi Valentin au fost uimitoari – Sesiunile de antrenamente de grup au fost geniale (deja mi-e dor de ele). În plus, au fost mereu aproape de noi, știind când și cum să ne motiveze şi să ne facă să ne depăşim limitele pentru a obține rezultate.

Încă o dată, felicitări tuturor pentru Limitless! Continuaţi să-l susţineţi, pentru că, din punctul meu de vedere se potiveşte la fix cu motto+ul vostru “We create shapes”.” Laura