HEROES – Challenge the hero in you!

Data postării: 2016-09-22

Îți va testa abilitățile și te va face mai puternic ca niciodată – asta înseamnă pe scurt HEROES, cel mai nou program de antrenamente din World Class, disponibil din 3 octombrie.

Depășește-ți limitele

Creat pentru cei cu o condiție fizică bună, HEROES este un antrenament în care vei combina exerciții efectuate cu greutatea corpului, cu unele de pliometrie și cu unele cu greutăți mari. Vei trece prin mișcări din body-building, weightlifting, din gimnastică și de viteză și reacție, exerciții cu kettlebell, alergare sau rowing. Vei avea mai multă putere, mai multă anduranță și, nu în ultimul rând, mai multă flexibilitate.

Cum funcționează

Ca să poți accesa programul ai nevoie de un HOD Clip Card. Acesta îți va da acces la sesiuni numite Hero of the Day – antrenamente cu maximum 15 persoane, conduse de antrenorii World Class certificați. Cu ajutorul pachetelor specifice programului HEROES vei intra în comunitatea celor pasionați de fitness, care vor să devină eroi. Programul e disponibil în World Class Lujerului, Pipera Plaza și Polus Cluj. Pentru programul complet, verifică secțiunea Orar pentru cluburile selectate.

Pachetele HEROES

HEROES se adresează atât membrilor World Class, cât și celor care nu au un abonament. Trebuie doar să îți iei un HOD Clip Card.
HOD Clip Card, pentru membrii World Class
O sesiune (valabilitate 15 zile) – 15 euro
5 sesiuni (valabilitate 30 de zile) – 60 de euro
12 sesiuni (valabilitate 45 de zile) – 99 de euro
Sesiuni nelimitate (valabilitate 90 de zile) – 250 de euro
HOD Clip Card, pentru non membri
O sesiune (valabilitate 15 zile) – 29 de euro
5 sesiuni (valabilitate 30 de zile) – 99 de euro
12 sesiuni (valabilitate 45 de zile) – 150 de euro
Sesiuni nelimitate (valabilitate 90 de zile) – 380 de euro

Antrenorii HEROES

World Class Pipera Plaza – Mihai Jidov & Cătălin Milea World Class Lujerului – Giani Stan & Mădălin Constantin World Class Polus Cluj – Paul Herinean & Marius Berbecuț Programul este disponibil din 3 octombrie.
În săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie antrenamente sunt gratuite. Trebuie doar să îți faci rezervare la recepția clubului.