Get fit to travel!

Data postării: 2011-06-01

Încheie un abonament individual până în 30 iunie și poți căștiga o vacanță personalizată în Maroc oferită de exploratist.ro!

Vezi Regulamentul complet al concursului.

 

Marrakech – Maroc, 22-25 Septembrie 2011

Este capitala spirituală și culturala a Marocului, un oraș încântător, plin de viață, cunoscut sub multe nume: Orașul Roșu sau Perla Sudului. Orașul e împărțit în două zone: Medina și Ville Nouvelle. În spatele zidurilor Medinei, timpul pare că s-a oprit, pentru a lăsa călătorul să observe fragmente din stilul de viață tradițional marocan. Ville Nouvelle se află la polul opus: dispune de toate facilitățile moderne specifice unei metropole.

Frumusețea și agitația pieței Djemaa el Fna, cea mai mare de pe continentul african, unde îmblânzitorii de șerpi, ghicitorii și vânzătorii de poțiuni conviețuiesc cu dentiști, muzicieni și beduini, palatele și gradinile – adevărate oaze în inima orașului, piscurile înzăpezite ale Munților Atlas la orizont, ospitalitatea localnicilor, toate se regasesc la Marrakech pentu a încânta călătorul.

Printre mâncărurile specificice bucătăriei marocane, se disting: brosetele sau betele maure, cusus, mechui (miel la grătar), pastilla (foi de plăcintă umplute cu carne de pui de porumbel și migdale) și tajine (tocană de carne, pui, peste și legume fierte). Dulciurile marocane sunt delicioase: beghrir (prăjiturele din fagure de albină, asemănătoare clătitelor, servite cu miere și unt topit) și shebakkia (plăcinte prăjite în ulei și înecate în miere).
prezentare_1 

Servicii incluse

  • Cazare: Hotel Ryaddyor 5*/ 3 nopți / cameră dublă / mic dejun
  • Bilet de avion București – Marrakech (cursa de linie cu escală), toate taxele incluse
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Bonus : O activitate sau mai multe activități se vor customiza dupa ce câștigătorul se întâlnește cu consultantul Exploratist

prezentare_2

CONCURS POWERED BY :
Marrakech – Maroc