Descoperă noul tău cont World Class!

Data postării: 2013-12-13

Intră în propria ta lume World Class şi accesează toate informaţiile de care ai nevoie dintr-un singur click!

Vrei să faci rezervări pentru clasele de Group Fitness? Vrei să anulezi o rezervare? Vrei să afli toate datele abonamentului tău? Acum totul este mult mai simplu şi mai rapid! 

Ştim că vrei să fii informat în legătură cu contul tău World Class, cu abonamentul tău şi cu toate datele adiacente acestuia. De aceea ţi-am pregătit un cont special, pentru ca tu să găseşti toate informaţiile de care ai nevoie simplu şi rapid!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi contul tău World Class prin adresa de e-mail furnizată la activarea abonamentului şi vei intra în propria ta lume World Class! Afli informaţii despre abonamentul tău şi despre clipcard-uri, faci rezervări la clasele de Group Fitness online şi monitorizezi toate informaţiile despre acestea în contul tău personalizat!

Întrebări frecvente

Ce este codul PIN de acces?
La activarea abonamentului tău s-a generat automat în sistem un cod PIN de acces împreună cu adresa de e-mail pe care ai precizat-o, care îţi oferă acces la contul tău World Class.

Cum aflu codul PIN de acces?
Poţi afla codul PIN de acces de la recepţia clubului unde eşti membru sau îl poţi reseta direct online. 

Ce trebuie să fac dacă am uitat adresa de e-mail?
Autentificarea în contul tău World Class se face folosind adresa de e-mail pe care ai furniazt-o la activarea abonamentului. În cazul în care nu mai şti care este aceasta sau ai furnizat o adresă de e-mail invalidă poţi să o schimbi apelând la recepţia clubului unde eşti membru.