Descoperă cel mai nou club din rețea pentru antrenamentele tale: World Class Eroii Revoluției

Data postării: 2018-09-28

Prin achiziția clubului Stay Fit Olteniței, unul dintre cele patru cluburi deținute de Stay Fit Gym, un operator de rețea de fitness locală, World Class România face un nou pas în extinderea rețelei de cluburi și continuă promovarea Mișcării #BeHealthy, mișcarea pentru un stil de viață activ prin sport, sănătate și fitness.

Noul club se numește World Class Eroii Revoluției, este localizat în apropierea stației de metrou cu același nume și acoperă una dintre zonele rezidențiale majore din București, oferind comunității din această zonă oportunitatea de a face un pas important către un stil de viață mai sănătos și mai activ. Astfel, toți membrii World Class vor beneficia de mai multe servicii de sănătate și fitness, având acces la o întreagă rețea națională și la diferite niveluri de abonamente, personalizate în funcție de obiectivele personale.

Te așteptăm să faci pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață, stilul #BeHealthy, în World Class Eroii Revoluției, pe strada Olteniței nr. 4A, Sector 4, București. Vei avea acces la cele mai moderne facilități de health & fitness, pe o suprafață de 1.200 mp cu vedere panoramică și trei studiouri destinate antrenamentelor de grup, de la aerobic la cycling și Cross Fitness, precum și o zonă de gym spațioasă, dotată cu echipamente de ultimă generație.

Odată cu deschiderea noului World Class Eroii Revoluției, întreaga rețea health & fitness ajunge la un număr total de 32 de cluburi active, 20 de piscine, 500 de antrenori personali și peste 300 de instructori de fitness specializați.

World Class Eroii Revoluției va fi inclus în categoria de abonamente Bronze. Foștii membri Stay Fit Olteniței vor beneficia de oferte speciale de deschidere și vor primi avantajele nivelului de abonament Silver până la 31 decembrie, pentru a testa toate celelalte cluburi incluse în această categorie și pentru a cunoaște mai bine comunitatea și avantajele World Class.