Antrenează-te alături de prietenii tăi @ World Class Timișoara

Data postării: 2018-01-23

Îți dorești un loc doar al tău, unde să te poți antrena eficient și să te destinzi după o zi extenuantă la birou? Între 26 și 28 ianuarie, la World Class Timișoara ai intrare liberă la Open House Weekend, pentru un final de săptămână plin de energie!

Fie că te antrenezi constant sau tocmai ți-ai propus să-ți transformi stilul de viață, adună-ți prietenii sau colegii de birou și pregătește-te pentru trei zile pline de mișcare! Ți-am pregătit clase speciale, sesiuni de antrenamente 1 la 1 și de grup cu antrenorii personali World Class Timișoara, evaluări corporale specializate și sfaturi de nutriție perfecte pentru a începe să trăiești sănătos.

În plus, vei avea ocazia să te antrenezi alături de două instructoare World Class invitate special cu această ocazie: Ramona Hnyatek și Cornelia Condeescu.

Verifică mai jos programul claselor speciale, rezervă-ți ora preferată și vino să descoperi cât de simplu și distractiv este să faci mișcare!

 

PROGRAM

Vineri, 26 ianuarie

În studioul de aerobic:

20:00-21:00    Yoga cu Ramona Hnyatek & Cristina Faur

 

Sâmbătă, 27 ianuarie

În studioul de aerobic:

10:00-10:45    Interval cu Ciprian Ștefănescu & Cornelia Condeescu

În zona de functional training:

11:30-12:15 Synergy Circuit cu antrenorii personali Alex Dezmeri & Mihnea Jurac (grup de maxim 10 persoane).

 

Duminică, 28 ianuarie

În studioul de aerobic:

Yoga   10:00-11:00 cu Ramona Hnyatek & Cornelia Condeescu

 

Intrarea este liberă pentru toate cele trei zile.

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 72 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Pentru circuitul Synergy cu antrenori personali, înscrierile se fac la recepția clubului, începând de joi, 25 ianuarie.

Poți aduce gratuit unul sau mai mulți invitați, caz în care va trebui să le faci și lor rezervare – telefonic, la +40 356 100 671 sau la recepția clubului, prin completarea formularului pentru invitați.