Antrenamente personale și evaluări gratuite @World Class Sudului

Data postării: 2016-11-15

Vrei să ai o viață mai activă, dar nu știi de unde să începi? Vrei să-ți îmbunătățești antrenamentele, dar ai nevoie de îndrumare? Specialiștii World Class Sudului ți-au pregătit sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 11:00 și 16:00, sesiuni gratuite de antrenamente personale, evaluări și răspunsuri pentru toate întrebările tale în materie de sport.

Pentru a-ți înțelege mai bine nevoile copului, ți-am pregătit sesiuni dedicate de măsurători (cu Tanita Body Analyzer), în urma cărora vei obține o evaluare corporală specializată, ce te va ajuta să alegi un tip de mișcare potrivit ție, urmărind parametri precum: procent de grăsime, indice de masă musculară, procent de apă din corp, rata metabolică.

Florin Nicola, Mădălina Matcov, Alex Hanganu, Sorina Mihai și Alex Florea – experții noștri în antrenamente personale – te vor ajuta să-ți stabilești un plan de exerciții potrivit obiectivelor tale.

Sales Managerul World Class Sudului, Andreea Ambrono, va fi, de asemenea, în club, disponibilă pentru întrebări și găsirea unei variante optime pentru tine.

Confirmă-ți prezența prin email la andreea.ambrono@worldclass.ro, telefonic la 0730.050.677 sau la recepția clubului până vineri, 18 noiembrie.