Get Fit to Travel la Lisabona

Date: 2011-07-01

Încheie un abonament individual până în 31 iulie și poți câștiga o vacanță personalizată în Portugalia oferită de exploratist.ro!

Lisabona – Portugalia, 22-25 Septembrie 2011 / 3 nopti

Lisabona a fost cândva capitala unui imperiu de exploratori ai marilor. Personalitatea imperială a orașului încă se mai regăsește pe străzile din cartierul istoric, amintind călătorului de un alt mare stat maritim: Veneția. Cele două orașe au fost comparate adesea, însă Lisabona are altceva de oferit decât romantica Veneție.

Monumentul Descoperirilor a fost construit în anii ’60 pentru a sărbători al cincilea centenar de la moartea lui Henric Navigatorul. Celelalte monumente cum ar fi Turnul Belém înca mai sunt mărturii pentru prosperitatea din trecutul Lisabonei, fiind construite într-un stil arhitectural unic Portugaliei.

Lisbon1

Lisabona are multe de oferit călătorilor. Capitala s-a reinventat prin arhitectura modernă și emblematicul pod Vasco da Gama. Deși structura a fost construită pentru a comemora aniversarea a 500 de ani de la călătoria lui Vasco da Gama în India, ea a lansat un nou curent pentru clădirile de birouri moderne. Orașul este centrul politic și financiar al Portugaliei.

Mixul dintre modernitate și istorie asigură Lisabonei popularitatea printre călători. Este locul în care piețele cu pavaj cubic încă se mai contopesc cu energicele zone de afaceri.

Servicii incluse:

Cazare: As Janelas Verdes Boutique Hotel 4* / 3 nopți / cameră dublă / mic dejun

Lisbon2

Bilet de avion București – Lisabona, toate taxele incluse
Transfer aeroport
– hotel – aeroport
Bonus:
O activitate sau mai multe activități se vor customiza după ce câștigătorul se întâlnește cu consultantul Exploratist
Nu sunt incluse:
Asigurare medicală (opțională, aproximativ 10 EUR).Logo ex