Excelează în fitness cu Laura Cristache

Date: 2013-04-18

Povestea de succes a Laurei a început odată cu primii pași făcuți în sala de gimnastică în urmă cu peste 18 ani. Datorită perseverenței, muncii susținute și talentului, ea a reușit să se impună în clasamentele competițiilor naționale încă de la primele participări, pentru ca mai apoi să devină pion de bază în Loturile Naționale de Gimnastică Aerobica atât de Juniori cât și de Seniori.

Munca din sala de gimnastică i-a fost răsplătită cu peste 30 de medalii pe plan național și internațional și cu multiple Titluri Europene și Mondiale câștigate de-a lungul anilor.

Latura artistică nu a fost nici ea neglijată. Laura a făcut parte din compania de dans AEROS și a lucrat alături de unii dintre cei mai bine cotați coregrafi din lumea dansului. Alături de AEROS a susținut spectacole pe cele mai importante scene ale lumii, inclusiv pe vestitul Broadway/ NYC. Participarea în diverse emisiuni TV atât în România cât și în străinătate și onorarea a multiple roluri de figurație în filme și videoclipuri muzicale i-au adus un plus de experiență și notorietate.

Cu studii încheiate la Facultățile de Marketing și Educație Fizică și Sport și numeroase certificări și licențieri în domeniul fitness, Laura nu se oprește niciodată din asimilat cunoștințe. Finalizează cu brio masterul în “Antrenament și performanță sportivă” precum și cursurile de arbitri naționali și internaționali în gimnastică aerobica.

Laura este gata să antreneze, să susţină şi să motiveze orice doritor al unui stil de viaţă sănătos, al unui corp tonifiat şi armonios.

Motto:
“Orice vis poate deveni realitate prin muncă, sudoare şi determinare.”