CRISTINA CONSTANTINESCU, MISS REEBOK 2013

Date: 2013-01-30

Cu un background în sport încă de la vârsta de 4 ani, Constantinescu Cristina (KIKI) a ales să urmeze calea fitness-ului. După absolvirea facultății de Medicină și obținerea diplomei de Kinetoterapeut, a ales îmbinarea cunoștiințelor acumulate pe perioada studiilor cu cei 8 ani de practicare a dansului Hip-Hop și a artelor marțiale.

Angajarea la World Class România i-a oferit oportunitatea de a se dezvolta în industria fitness-ului, inițial ca instructor de aerobic și cycling, ulterior devenind și antrenor personal.

Fiind pasionată de dans și aerobic a ales dezvoltarea pe plan internațional și anume devenirea unui presenter de aerobic. După participarea la numeroase convenții și cursuri atât în țară cât și în Europa de asemenea acumulând cunoştinţe și experiență, în octombrie 2012 a câștigat concursul de presenteri organizat de Reebok în Barcelona.

Din anul 2013 Kiki face parte din EMEA Reebok Presenters Team, fiind una din cele mai representative echipe de presenteri la nivel european alături de nume precum Julio Papi, Jessica Exposito, Sasa Pagano.

Proiectele următoare vor consitui convenții atât în România cât și în Europa și participarea la cât mai multe evenimente reprezentând atât numele de Reebok dar și România pe plan internațional.