Heroes

Provoacă eroul din tine!
Ești un împătimit al fitnessului, iar sportul face parte din rutina ta de zi cu zi? Atunci e momentul să treci la următorul nivel.

Data postării: 2014-12-16


Expertiză
HEROES este un antrenament care combină exerciții efectuate cu greutatea corpului cu exerciții de pliometrie și cu cele cu greutăți mari. Vei trece prin mișcări din body-building, weightlifting, din gimnastică și de viteză și reacție, exerciții cu kettlebell, alergare sau rowing.

 

Rezultate
După doar câteva ședințe vei avea mai multă putere, mai multă anduranță, mai multă flexibilitate, și vei descoperi că, de fapt, corpul tău nu are decât limitele pe care tu i le impui.

 

Cum funcționează
Ca să poți accesa programul ai nevoie de un HOD Clip Card. Acesta îți va da acces la sesiuni numite Hero of the Day – antrenamente cu maximum 15 persoane, conduse de antrenorii World Class certificați. Cu ajutorul pachetelor specifice programului HEROES vei intra în comunitatea celor pasionați de fitness, care vor să devină eroi.
Programul e disponibil în World Class Lujerului, Pipera Plaza, Polus Cluj, World Class Ploiești. HEROES se adresează atât membrilor World Class, cât și celor care nu au un abonament. Trebuie doar să îți iei un HOD Clip Card.

 

HOD Clip Card, pentru membrii World Class

O sesiune (valabilitate 15 zile) – 15 euro

5 sesiuni (valabilitate 30 de zile) – 60 de euro

12 sesiuni (valabilitate 45 de zile) – 99 de euro

Sesiuni nelimitate (valabilitate 90 de zile) – 250 de euro

 

HOD Clip Card, pentru non membri

O sesiune (valabilitate 15 zile) – 29 de euro

5 sesiuni (valabilitate 30 de zile) – 99 de euro

12 sesiuni (valabilitate 45 de zile) – 150 de euro

Sesiuni nelimitate (valabilitate 90 de zile) – 380 de euro

Toate prețurile includ TVA.