Per și Julio revoluționează industria fitness-ului din România

Data postării: 2012-05-14

Per Markussen şi Julio Papi, Coordonatori Internațional de Group Fitness, aduc la World Class Romania un nou concept care va revoluționa programele de antrenament de la noi. Cei doi instructori, care și-au câștigat renumele la nivel internațional, au misiunea de a introduce în industria fitness-ului din România un sistem care pune accentul pe pregătirea și dezvoltarea instructorilor pentru a le împărtăși clienților World Class valorile reale în ceea ce priveşte un stil de viață sănătos.

Ideea conceptului inițiat de Per Markussen și Julio Papi este extrem de simplă: o echipă de profesioniști care va dezvolta în permanență programe de fitness creative şi eficiente și care va educa iubitorii sportului din România. Exercițiile propuse sunt foarte stricte din punctul de vedere al intensității și al tipologiei antrenamentului. Fiecare dintre antrenori este liber să-și pună amprenta personală asupra programului de antrenament respectând însă structura conceptului. Astfel clienții vor deveni mai motivați și dornici să-și depășească limitele personale. În egală măsură feedback-ul clienților World Class este extrem de important în dezvoltarea conceptului realizat de Per și Julio. După stabilirea și testarea programului de antrenament, clienții vor putea participa la sesiuni speciale unde își vor putea exprima părerea despre tipurile de exerciții care urmează să fie introduse în cadrul sesiunilor de la World Class Romania.

Per Markussen este în prezent unul dintre liderii din domeniul fitness-ului internațional, remarcându-se prin programe de antrenament care au la bază o coregrafie unică și creativă. Per vorbește cu pasiune despre muzică, dans și oameni. A practicat sport încă din copilărie, iar în 1996 a devenit antrenor de fitness. Astăzi este unul dintre cele mai importante nume din industrie, fiind invitat să predea la cele mai renumite convenții din Europa. În cluburile din România, Per Markussen le împărtășește antrenorilor români din experiența sa profesională, predându-le aerobic și group fitness. Sesiunile de antrenament din cluburile din România sunt unice, însă în același timp ele fac parte din cultura internațională World Class. Ca și Coordonatorul Internațional de Group Fitness el coordonează activitatea Group Fitness în toate cluburile World Class din lume, și se asigură că implementarea acestui concept se desfășoară potrivit conceptului impus de World Class. În cluburile din România, Per aduce o metodologie specială, de la modul în care este concepută coregrafia până la cum este prezentată. Misiunea lui este să-i educe pe antrenorii români, să le împărtășească din experiența sa profesională și să le predea diferite stiluri de fitness.

Julio Papi și-a câştigat renumele activând în industria fitnessului din Spania și Italia, prin combinarea științei sportului și a medicinii, realizând programe de antrenament eficiente. Cu o experiență profesională de peste 15 ani, Julio și-a început colaborarea cu World Class Romania în urma participării la mai multe workshop-uri realizate de Fitness Scandinavia, unde l-a cunoscut pe Richmond Bachia, Personal Trainer Manager. Instructorul internațional vrea să împărtășească cliențiilor World Class din România filozofia sa: viața înseamnă mișcare! Julio Papi crede în antrenamentul fitness 360º, ceea ce le permite practicanților să-și antreneze corpul pentru orice tip de mișcare. Deși programele lui Julio se schimbă de la o lună la alta, misiunea lui de a transmite mesajul unui stil de viață sănătos definit prin mișcare, rămâne aceeași.