Bucură-te de o vară activă cu World Class și Divertiland Water Park!

Data postării: 2019-07-11

Nu poți să-ți imaginezi vara fără distracția la piscină, nu-i așa? Dar ce-ai zice dacă, în plus, te-ai putea antrena în piscină în aer liber, într-un cadru special, care îmbie la mișcare și voie bună?

Vara asta, antrenorii tăi preferați de la World Class vin la Divertiland Water Park pentru tine și cei mai mici membri ai familiei!

Toată vara, din iulie până la final de august, ți-am pregătit clase de grup și antrenamente speciale în fiecare zi de vineri a săptămânii, la Fitness Friday! 

Vrei mai mult? Pregătește-te să-ți depășești limitele și să te distrezi pe măsură la Bootcamp powered by World Class! Superechipa de Antrenori Personali vine vinerea, de două ori pe lună, la Divertiland Water Park să-ți testeze rezistența și să-ți ofere doza de energie de care ai nevoie! 

Clase energizante și distractive de Aqua Gym, jocuri acvatice și activități educative la piscină sub îndrumarea instructorilor de înot World Class – alege ce preferi cel mai mult și vino împreună cu prietenii, familia și cei mici să te bucuri de o vară activă, plină de distracție și voie bună, la Divertiland Water Park! 

   

Program Fitness Friday 12 iulie-30 august*

16:00-16:40 Aqua Splash by Corina Zamfir  

17:00-17:40 Aqua Fun by Mircea Zamfir 

13:00-16:00 Aqua Fun Games by World Class Swimming Instructors Team

 

Ne vedem la Divertiland Water Park!

 

*Programul claselor de grup poate suferi modificări. 

Program pentru Bootcamp powered by World Class se va updata în următoarele zile.