Skip to content
World Class România Logo
  • Alătură-te acum
  • Zona membrilor
  • Cluburi
  • Group Fitness
  • Antrenori personali
  • Online
  • Copii
  • Înot
  • Abonamente
  • Corporate
  • Cariere
  • Revistă
  • Alătură-te acum
  • Zona membrilor
  • Cluburi
  • Group Fitness
  • Antrenori personali
  • Online
  • Copii
  • Înot
  • Abonamente
  • Corporate
  • Cariere
  • Revistă

REVISTĂ

  • Fitness
  • Nutriție
  • Sănătate
  • Copii
  • Lifestyle
  • Știri
Meniu
  • Fitness
  • Nutriție
  • Sănătate
  • Copii
  • Lifestyle
  • Știri

Mic dejun de viking

joi, octombrie 31, 2019
|
scris de World Class Romania

În pregătirea lui pentru competiția de Tough Viking, Niklas și-a transformat complet alimentația. Află ce îi asigură energia la prima oră a dimineții.

Niklas ştie cât de importantă este o dietă echilibrată, cu alimente de calitate, care să-i susţină antrenamentul. Fructele și legumele nu lipsesc din meniurile zilnice, așa că în fiecare weekend își face plinul de produse proaspete, de la o piață din apropierea casei. Suedezul preferă produsele de sezon, mai ales că le poate lua direct de la țărani. În această perioadă consumă multă sfeclă, morcovi și alte rădăcinoase, pe care le prepară dimineața sub formă de sucuri – o sursă excelentă de fibre și o modalitate bună de detoxifiere.

Combinația lui preferată de mic dejun este o omletă turcească, care îi asigură doza de proteine, și un suc din rădăcinoase.

Menemen

Timp de pregătire: 5 minute
Timp de preparare: 10 minute
Cantităţile sunt calculate pentru 2 porţii

Ingrediente:
4 linguri de ulei de măsline
Un ardei iute (verde, fără seminţe, tocat mărunt)
Un roşie mare, suculentă, fără coajă şi tăiată cubuleţe
2 ouă mari, bătute uşor
Sare
Cimbru
Ardei roşu iute uscat şi mărunţit

Mod de preparare
Pune uleiul de măsline la încins într-o tigaie de teflon. Adaugă ardeiul iute şi căleşte-l aproximativ trei minute, cât să capete un aspect auriu şi o consistenţă catifelată. Adaugă roşiile şi amestecă timp de 5-7 minute. Toarnă ouăle bătute peste compoziţia obţinută. Lasă-le pe foc între două minute, timp în care amesteci uşor, cu o lingură de lemn. Stinge focul şi savurează menemen-ul home made!

Suc detoxifiant

Ingrediente:
O linguriță de ghimbir ras
Jumătate de sfeclă roşie
2 morcovi
Un măr

Mod de preparare
Amestecă-le pe toate în storcătorul de fructe.
Niklas folosește un storcător electric prin presare la rece – sucul obținut astfel este mult sănătos, deoarece enzimele și nutrimentele din fructe și legume nu sunt distruse de temperaturile ridicate.

Tag-uri:
Dietă, Energie, Mâncare, Nutriţie, Reţete
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

INSTAGRAMS
by @worldclassromania

Descarcă

APLICAȚIA WORLD CLASS

Facebook-f Instagram Linkedin Youtube

Întregul conținut al acestui website este proprietatea World Class România. Orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră este interzisă.

PAGINI
  • Alătură-te acum
  • Benefit Club
  • Log in
  • Știri
  • Cariere
  • Parteneri
  • Contactează-ne acum
  • Regulament cluburi
  • Proceduri și politici operaționale
  • Regulament intern de funcționare
  • Drepturi conform reglementărilor GDPR
  • Setările tale de comunicare
  • Termeni și condiții
  • Termeni si condiții online
  • Termeni si condiții antrenori personali
CLUBURI
  • București
  • Cluj
  • Timișoara
  • Iași
  • Ploiești
  • Constanța
  • Brașov
Page load link
World Class România
devino membru