Regulament rezervări clase de group fitness

 1. Intervalul orar în care se poate rezerva o clasă
  O clasă se poate rezerva începând cu 26 de ore în avans.
 2. Rezervarea unei clase
  O clasă se poate rezerva online, fie din contul de membru, fie la punctul de self-check in amenajat în club. Rezervarea unei clase telefonic nu este permisă.
 3. Rezervarea claselor în acelaşi club
  Se pot rezerva maximum două clase în aceeaşi zi. Pentru a participa la acestea, poți opta fie ca ele să se desfășoare consecutiv, fie în perioade diferite ale zilei, la alegere.
 4. Rezervarea claselor în cluburi diferite
  Se pot rezerva mai multe clase în cluburi diferite, cu condiția să existe cel puțin o oră distanță între finalizarea primei clase și începerea celei de-a doua clase. De exemplu, dacă ai rezervat o clasă în World Class Downtown la ora 17:00, îți poți rezerva o clasă în World Class America House nu mai devreme de ora 19:00.      
 5. Anularea unei clase
  O clasă se poate anula fie online, fie la recepția clubului unde se desfășoară clasa, cu cel puțin două ore înainte de începerea clasei. Anularea unei clase telefonic nu este permisă. De exemplu, dacă ai rezervat loc la o clasă care începe la ora 20:00, poți anula rezervarea la recepția clubului cel târziu până în ora 18:00.
 6. Neprezentarea la clasă fără anulare în prealabil
  Pentru clasele de group fitness la care ai făcut rezervare în prealabil, dar la care nu ai participat sau pentru care nu ți-ai anulat rezervarea în timp util, vei primi sancțiuni, conform regulamentului. Numărul de sancțiuni variază în funcție de tipul de abonament. Mai multe detalii despre aplicarea lor găsești în contul de membru, secțiunea Profilul tău.
 7. Atragerea sancțiunilor
  La atingerea numărului-limită de sancțiuni, contul tău va fi blocat pentru rezervări online timp de două săptămâni. În acest caz, singura metodă de rezervare disponibilă va fi direct la recepția clubului, în limita locurilor rămase disponibile. Reține, însă, că anularea rezervării în intervalul orar permis duce la evitarea sancțiunilor aferente.