Lucrări de renovare în zona de gym @ World Class Vivo

Data postării: 2018-12-15

Ne dorim ca experiența ta la World Class să atingă întotdeauna cele mai înalte standarde în ceea ce privește confortul, performanța, excelența serviciilor și dedicarea echipelor noastre de specialiști în health & fitness. Prin urmare, ne străduim constant să modernizăm și să îmbunătățim serviciile oferite, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență de fitness și sănătate.  

Astfel, începând de joi, 13 decembrie, zona de fitness – forță și cardio, va intra în proces de reamenajare până la finalul lunii decembrie*.

 

Atenție!

Pe durata lucrărilor vor exista anumite restricții de acces** în zona de gym, însă celelalte zone ale clubului vor rămâne funcționale, pentru ca tu să continui să te bucuri de antrenamentele tale.

Pentru că ne dorim să-ți oferim o experiență health & fitness completă și spații de antrenament 100% funcționale, în toată această perioadă beneficiezi de acces Silver în cluburile World Class Belvedere și Iulius Cluj.

 

Mulțumim pentru înțelegere și regretăm inconveniențele create,

Echipa World Class Vivo  

 

*Pentru că respectarea celor mai înalte standarde de calitate reprezintă o prioritate pentru noi, este posibil ca intervalul estimat desfășurării procesului de renovare să sufere mici modificări.

**Pentru mai multe detalii despre restricțiile de acces din zona de gym, te rugăm să te adresezi recepției clubului.