Kent Orrgren

 

 

layer-171Cu peste 28 de ani de experiență în industria internațională de wellness, Kent a deținut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanțuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes. A ocupat funcția de CEO al SATS Sports Club Sweden AB, unde s-a specializat în management de performanță, leadership, marketing și vânzări, branding și dezvoltare organizațională strategică.

În cadrul acestor instituții a creat, planificat și implementat numeroase proiecte:

  • SATS Inspirational Day;
  • concepte axate pe creșterea performanței în rândul angajaților și construirea unei culturi organizaționale solide;
  • concepte de dezvoltare a serviciilor de antrenament personal;
  • conceptul SATS Rehab – proiect ce îmbină recuperarea și antrenamentele post-accidentări alături de antrenori personali.

În anul 2010 și-a înființat propria companie de consultanță în sport și wellness, Performance Xperience Consult & Invest AB, după absolvirea unui MBA în Management Financiar în cadrul Stockholm School of Economics. Crezul său este că obiectivele pot fi atinse cu ajutorul unei echipe puternice și al unui leadership bazat pe acțiuni bine planificate, comunicare clară și multă pasiune, capabil să inspire și să motiveze echipa în permanență.