Vino să descoperi și să testezi Let’s Go You în PC

Date: 2016-01-20

Sâmbătă, 23 ianuarie, cluburile World Class își deschid porțile pentru toți cei care vor să testeze programul Let’s Go You.

Let’s Go You este programul World Class care aduce aproape de tine, timp de 8 săptămâni, – fizic, dar și virtual, printr-o aplicație, pe e-mail și SMS – o echipă întreagă de specialiști (antrenori și nutriționiști). Ei vor avea grijă ca drumul spre o viață mai sănătoasă și echilibrată să fie mai ușor de urmat.

Dacă vrei să afli mai multe despre programul care îți poate transforma viața, vino sâmbătă, 23 ianuarie, în cel mai apropiat club World Class. Ți se vor face măsurători, vei discuta cu un antrenor despre ce schimbări ai nevoie și vei putea testa o parte din programul de antrenament. Iar dacă ai întrebări legate de nutriție, lasă-ne un mesaj la recepție cu datele tale de contact, iar nutriționistul Cristian Mărgărit, cel care îți va crea planul alimentar, îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Intrarea este liberă și nu sunt necesare rezervări. În plus, poți veni împreună cu un prieten. Trebuie doar să vă doriți o schimbare a stilului de viață.