Nou: clase Les Mills @World Class Craiova

Date: 2016-11-09

Duminică, 20 noiembrie, poţi testa în exclusivitate clasele Les Mills, cel mai mare furnizor de servicii de fitness din lume.

Luna noiembrie aduce în programul de group fitness antrenamente noi: Body Pump 99 şi CXWORX 24. Testează-le în premieră, duminică, 20 noiembrie. Alege clasa preferată şi fă-ţi rezervare începând de miercuri, 16 noiembrie, ora 22.00, online sau la recepţia clubului.

10:00     Body Pump 99 cu Alina, Cătălina şi Adrian

11:30     CXWORX 24 cu Alina şi Cătălina

Mai mult, din 21 noiembrie, BODYPUMP™ 99 și CXWORX™ 24 clasele vor intra în programul normal de group fitness.

BODYPUMP™ 99 – alege-l pentru o remodelare completă

Fie că abia ai început să mergi la sală sau faci mișcare de ceva timp, BODYPUMP este un antrenament care te va ajuta să obții rezultate mai rapid ca niciodată. Este un full body workout, cu un efect puternic de ardere a grăsimilor, care îmbunătățește condiția fizică, crește forța musculară și rezistența. Pe tot parcursul antrenamentului vei lucra cu diferite tipuri de greutăți – pe care le poți crește odată ce te obișnuiești cu mișcările. Mai mult, ai incluse doar exerciții de bază – genuflexiuni, fandări, flotări, ramat etc. – totul pentru ca tu să lucrezi cât mai corect și eficient. Programul se bazează pe creșterea numărului de repetări și are un rol vizibil în sculptarea uniformă și eficientă a musculaturii întregului corp.

CXWORX™ 24 – definește-ți abdomenul

Pe lângă tonusul pentru musculatura abdominală, CXWORX 24 te va ajuta să scapi de durerile de spate și să îți îmbunătățești postura. În doar 30 de minute, vei reuși să îți depășești limitele. Cu ajutorul benzilor elastice și cu greutatea propriului corp, ai parte de un antrenament cu o coregrafie prestabilită, care îți va lucra toți mușchii corpului, indiferent de nivelul condiției tale fizice.