Abonamentul care îți pune o rețea la dispoziție

Date: 2015-09-06

Acum este momentul să te bucuri de întreaga lume World Class.

În 2000, am deschis porțile primului club, iar acum, în 2015, am ajuns la 16 cluburi, cu planuri de a deschide alte 10 în anul ce urmează. Suntem în continuă expansiune, pentru că ne dorim să îmbunătățim radical stilul de viață al românilor. Tocmai de aceea, am transformat fitnessul într-o activitate simplă, plăcută, ușor de inclus în rutina zilnică, la îndemâna oricui și accesibilă oricând.

De-a lungul timpului, ne-ai spus că vrei să te antrenezi cu prietenii tăi. Că ai un instructor preferat la clasele căruia ți-ar plăcea să mergi mereu. Că simți nevoia să îți diversifici activitățile la sală. Că nu mai vrei să pierzi timp în trafic. Că ai vrea să mergi măcar în weekend cu toată familia la sală. Că ai nevoie de o sală lângă tine – la birou, acasă, în locul unde ieși cu cei dragi etc. Că vrei locuri de parcare în zilele ploioase sau o piscină în cele stresante. Ne-ai spus toate astea, iar noi am ținut cont de dorințele tale.

Am creat astfel noi tipuri de abonamente, care îți pun la dispoziție o nouă experiență în cluburile World Class.

De astăzi, îți vei putea achiziționa abonamentul Bronze, Silver, Gold, Platinum sau W. Fiecare dintre ele include accesul la mai multe cluburi. Mai exact, abonamentul Bronze îți oferă acces în cinci cluburi World Class. Dacă îți cumperi Silver, vei primi acces în trei cluburi și în cele cinci din categoria inferioară (Bronze). Și tot așa, până la W care îți oferă acces la toată rețeaua World Class.

Am creat un lanț de cluburi, pentru ca experiența ta în materie de sport să fie completă, serviciile mai variate și alegerile mai ușor de făcut. Folosește-l și bucură-te de el. Este primul pas către un stil de viață mai sănătos!

CATEGORII ABONAMENTE

W

Charles de Gaulle

CATEGORIA W – permite accesul în toate centrele World Class de pe teritoriul României încadrate la categoriile W, Platinum, Gold, Silver, Bronze și Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitățile oferite de respectivele centre de sănătate.

PLATINUM

Grand
Downtown

CATEGORIA PLATINUM – permite accesul în toate centrele World Class de pe teritoriul României încadrate la categoriile Platinum, Gold, Silver, Bronze și Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitățile oferite de respectivele centre de sănătate.

GOLD

InCity
Upground

CATEGORIA GOLD
– permite accesul în toate centrele World Class de pe teritoriul României încadrate la categoriile Gold, Silver, Bronze și Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitățile oferite de respectivele centre de sănătate.

SILVER

Iulius Cluj
Titan
Mega Mall
Asmita Gardens

CATEGORIA SILVER – permite accesul în toate centrele World Class de pe teritoriul Romăniei încadrate la categoriile Silver, Bronze și Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitățile oferite de respectivele centre de sănătate.

BRONZE

Jolie Ville
Plaza
America House
Promenada
Sudului

CATEGORIA BRONZE – permite accesul în toate centrele World Class de pe teritoriul României încadrate la categoriile Bronze și Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitatile oferite de respectivele centre de sănătate.

LOCAL

Iulius Timişoara
Polus Cluj

CATEGORIA LOCAL – permite accesul în centrul World Class în care s-a achiziționat abonamentul și care intră în categoria Local la momentul sau ulterior încheierii abonamentului și la toate facilitățile oferite de respectivul centru de sănătate.

Abonamentele de 6 luni și 3 luni intră în categoria Local și sunt valabile în locația în care au fost achiziționate.