Din februarie, descoperă noul World Class Upground!

Data postării: 2017-12-07

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine a celor care ne calcă pragul. Pentru noi e important ca tu să te bucuri mereu de cele mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante de modernizare.

Astfel, în intervalul 19 decembrie – 19 februarie, World Class Upground va intra într-un proces de renovare în urma căruia vei descoperi un club modernizat, cu un vibe fresh, care te va suprinde la fiecare pas. Te vom întâmpina cu:

  • O zonă de vestiare cu dușuri și saune complet renovate;
  • Un sistem inteligent de iluminare;
  • O piscină modernizată;
  • O varietate mai mare a echipamentelor din zona de gym.

În urma procesului de modernizare, te vei bucura de un plus de confort și de un design de ultimă generație, care vor intensifica experiența oferită de World Class.

Pentru că știm cât de important este pentru tine să-ți continui antrenamentele și să-ți păstrezi tonusul, zona de gym va rămâne funcțională pe toată perioada renovării.

Nu uita, însă, că zona de vestiare și dușurile nu vor fi disponibile, iar clasele de group fitness vor fi anulate.

Ca bonus, în tot acest interval, beneficiezi de acces în cluburile din categoria Platinum: World Class Atlantis, Downtown și at The Grand.

 

Începând de luni, 18 decembrie, clubul va funcționa, pe toată perioada renovării, după următorul program:

Luni-vineri 08:00-21:00

Sâmbătă-Duminică 09:00-18:00