Andreea Pautov

 

 

layer-21

Andreea Pautov (ex Ioniță) face parte de aproape 3 ani din echipa World Class Romania, ocupând poziția de Marketing Manager.

Andreea are o experiență de peste 8 ani în strategii de comunicare, consolidându-și experiența în: Grupul Intact – PR Manager Săptămâna Financiară și THE GROUP (cel mai mare grup de comunicare din România) – Senior Account Manager, unde a conceput și implementat planuri de PR și marketing pentru companii naționale și internaționale precum: The Walt Disney Company – Disney Channel, Cosmote, HP, DHL, BCR.

A terminat facultatea și masterul în ASE (Finanțe bănci) – aici a deprins calitățile sale manageriale, dar pasiunea și înclinația spre marketing și PR au venit din practica în domeniu, încă din timpul facultății.

Conceptul și promovarea evenimentelor speciale marca World Class, parteneriatele cu terții, comunicarea cu presa, promovarea antrenorilor și rezultatelor acestora și mai ales promovarea SPORTULUI în calitate de ambasador al unei vieți sănătoase – sunt între responsabilitățile poziției de marketing manager.

Pentru Andreea, jobul în cadrul World Class Romania este unul perfect, potrivit ca o mănușă: dinamic, energic, ”sănătos” și …. în trend. Pasiunea pentru sport este cea care îi oferă frumusețe meseriei, clădindu-se doar alături de distracție, echilibru și spiritul de echipă, născut din dorința unei calităti sporite a vieții. Îndemnul și cheia de comunicare personală este: “a face mișcare este o responsabilitate, este un act de respect față de mintea și corpul nostru.”