Life Changing Day @ World Class

Data postării: 2019-01-08

Câștigătorul concursului este ADRIAN STACHE.

Video extragere câștigător: https://youtu.be/sM4jBJ2XMFg

 

Fiecare început de an vine cu rezoluții dintre cele mai curajoase, schimbări și angajamente pe termen lung: dietă echilibrată, antrenament constant, mai puțin sedentarism, mai multă sănătate.

Cu toate acestea, psihologii spun că doar jumătate dintre cei care iau decizii de acest fel reuşesc să se ţină de ele şi după şase luni, în timp ce 30% eşuează în primele 14 zile, din lipsă de motivație, voință și susținere din partea celor din jur.

De aceea, pe 17 ianuarie, World Class ți-a pregătit, în toate cluburile din rețea, o zi care îți poate schimba radical stilul de viață!

Life Changing Day – eveniment cu intrare liberă – înseamnă o zi dedicată ție și celor mai îndrăznețe obiective de health& fitness, care te va ajuta să-ți transformi rezoluțiile în realitate și să te ții de plan pe termen lung. Te așteaptă:

  • Clase de aerobic și de cycling;
  • Sesiuni de antrenament cu antrenori personali – circuite funcționale și competiții;
  • Evaluări coporale specializate cu Tanita Body Analyzer;
  • Tombole cu premii-surpriză;
  • Pachete speciale și servicii extra la abonamentele și antrenamentele personale achiziționate în cadrul evenimentului.

Special în această zi ai șansa de a câștiga un abonament pe 12 luni la World Class la marea tombolă! În plus, am pregătit pentru tine oferte limitate și superpremii:

  • Un voucher-cadou* de la Under Armour în valoare de 200 lei sau un voucher de acces la World Class, de 30 de zile pentru un prieten, care poate fi folosit în cluburile din Iași, Constanța și Timișoara;
  • 5 sesiuni cu antrenor personal – cadou la orice Clip Card de 20 și 25 de sesiuni cu PT si la orice pachet Delta cumpărat în ziua evenimentului;
  • 2 sesiuni cu antrenor personal – cadou la orice Clip Card de 10 și 12 sesiuni cu PT cumpărat în ziua evenimentului.
  • BONUS: Participi automat la MAREA TOMBOLĂ PENTRU UN ABONAMENT DE 12 LUNI** din categoria aleasă de tine!

Alege-ți clubul preferat, invită-ți prietenii deciși să-și transforme stilul de viață și hai să vezi cât de simplu și de distractiv este să faci mișcare!

Începe cu o zi doar pentru tine și descoperă cum poți trăi tot anul o viață activă, sănătoasă și plină de energie!

Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei, în limita locurilor disponibile, așa că adună-ți grupul de prieteni, spune-le și lor #BeHealthyWithMe și hai să vezi cât de ușor îți găsești motivația de care ai nevoie la început de drum!

Pentru a beneficia de intrare liberă înscrie-te pe test.worldclass.ro și menționează, în câmpul dedicat obiectivului tău, ”LIFE CHANGING DAY”.

 

*Voucherul Under Armour se oferă la orice abonament anual cumpărat în sistem privat și achitat integral în ziua evenimentului și poate fi folosit până la 31 martie.

**La tombolă sunt înscriși automat toți cei care achiziționează în sistem privat un abonament anual și-l achită integral în cadrul evenimentului. Abonamentul câștigat va fi din aceeași categorie cu cel achiziționat.
***Regulamentul tombolei este disponibil pe pagina de facebook World Class Romania și la recepția clubului.