WORLD CLASS DEȚINE CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA

Data postării: 2012-05-15

Timp de zece ani World Class Romania a revoluționat industria fitness-ului din țara noastră prin cele mai noi programe de antrenament și instructori internaționali renumiți care au ținut nenumărate convenții de specialitate. Astăzi, World Class are o echipă de profesioniști români care au obținut certificări peste hotare și împărtășesc cunoștințele de specialitate și pasiunea pentru mișcare atât clienților World Class Romania, cât și viitorilor specialiști în industria fitness-ului.

Andreea Pavel și Dumitru Butilcă, MASTER TRAINERI la World Class Romania

Dumitru Butilcă și Andreea Pavel sunt printre puținii profesionisti din România care se bucură de titulatura de MASTER TRAINER. În România, este un concept relativ nou, având în vedere că în țara noastră există foarte puțini specialiști care dețin această titulatură. În ultimii ani, România s-a aflat într-o continuă dezvoltare a tot ceea ce înseamnă fitness, wellness, iar actualii și viitorii instructori sunt însetați să învețe tot mai mult, să obțină cât mai multe certificări și acreditări pentru a se bucura de succes în profesia aceasta. Pe lângă absolvirea unei instituții de profil, pasionații acestei meserii pot obține o certificare de la un master trainer.

Cu o experiență de peste şapte ani în lumea fitness-ului din Europa și Africa de Nord, Dumitru Butilcă (Dimi) s-a alăturat echipei World Class Romania, devenind în numai doi ani Fitness Advisor la World Class Marriott din București. De-a lungul anilor, Dimi a continuat să se perfecționeze în diferite discipline sportive, obținând diploma de Fitness Trainer ISSA-USA, EU Strength Training și TRX GSTC (Group Suspention Training Course) la Paris, în 2010. Dumitru Butilcă a fost primul antrenor TRX certificat din România, susținând primele clase de TRX de la noi din țară. Astăzi, Dimi se bucură împreună cu Andreea Pavel de titlul de Master Trainer, ceea ce presupune experiență, o bază teoretică solidă și abilități de pedagog.

Andreea Pavel și-a început cariera practicând atletismul, aruncarea suliței, disciplină care timp de opt ani i-a adus un loc constant pe podium, atât în campionatele naționale, cât și internaționale. L-a avut ca antrenor chiar pe tatăl său, cel de la care a învățat să iubească sportul, pasiune împărtășită și celorlalţi membri ai familiei, majoritatea sportivi de performanță și antrenori sau profesori de educație fizică și sport. Andreea a obținut la ACE (AMERICAN COUNCIL ON EXERCISE) and AHA (American Heart Association), San Diego, California, certificat în acordarea primului ajutor, atestat în CPR (cardio pulmonary resuscitation) și AED (automated external defibrilator). De asemenea, a absolvit ANEFS și deține un Master în Kinetologie și Biomecanică – Univ. Sophia Antipollis, Nice (Franța). Ca antrenor personal de fitness, Andreea oferă consultații în managementul greutății corporale și al stilului de viață, realizează programe pentru scăderea greutății, de modelare corporală și îmbunătățirea calităților fizice (forță, viteză, coordonare, rezistență, mobilitate).

Andrei Penu și Ciprian Toma, SCHWINN CYCLING INTERNATIONAL MASTER TRAINERS AND EDUCATORS

Deși în ultimii ani Cycling-ul nu mai reprezintă o noutate, World Class Romania îi are în echipa sa de profesioniști pe Andrei Penu și Ciprian Toma, SCHWINN CYCLING INTERNATIONAL MASTER TRAINERS AND EDUCATORS. Această titulatură este deținută la nivel mondial de doar 39 de profesioniști, care trebuie să parcurgă mai multe etape de training în vederea perfecționării ca instructori certificați.

Pentru Andrei Penu primul contact cu lumea sportului a avut loc pe terenul de tenis. După mai mulți ani, timp în care a practicat tenisul de performanță, Andrei a activat ca antrenor o perioadă după care din 2007 s-a lansat în industria fitness-ului în cadrul World Class Romania. În prezent, este instructor certificat Les mills ( BODYPUMP™, CXWORX™) Strenght and Conditioning, (Trainers Academy – Suedia), Fusion Training (Matthew Griffits).

Ciprian Toma este în prezent SCHWINN CYCLING INTERNATIONAL MASTER TRAINER AND EDUCATOR, instructor de aerobic și antrenor personal. Ciprian a absolvit ANEFS-ul și s-a specializat în mai multe discipline sportive obținând certificatele: Nautillus Instructor, UE Strength & Conditioning, Les Mills (BODYPUMP™ şi BODYCOMBAT™). De-a lungul timpului a practicat înotul de performanță, atletismul, baschetul, tirul și culturismul.